Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ASAJA defensa el model de les Denominacions d’Origen vitivinícoles

L’Associació Agrària de Joves Agricultors denuncia el model de “Vinos de la Tierra de los viñedos de España”.

Josep Guilamany, president de la sectorial de la vinya i el vi i productor de vinyes ecològiques de la Denominació d’Origen Penedès, creu que en un moment de crisi de preus i de consum és necessari potenciar els vins de qualitat i les seves denominacions d’origen. Així mateix, Guilamany també ha assegurat que no es pot confondre el consumidors i donar marques que no respecten les diferents denominacions d’origen i territoris.
Des d’ASAJA recorden que el sector vitivinícola passa per uns moments complicats de preus baixos i poc consum, i per tant,  necessiten que les administracions fomentin i proporcionin les denominacions per tal que es valori el territori i les produccions. El sector també estarà a la manifestació que es farà a Madrid el proper dia 21 de novembre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: