Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Últims dies de l’exposició que commemora el 50è aniversari de l’actual imatge de Sant Fèlix

Recordem que a banda d’un recorregut històric per les imatges del sant i els seus altars, també s’hi pot veure la figura del sant del 1939 i la peça barroca del segle XVIII que es va utilitzar com a model de referència per a la imatge actual.

A més s’hi pot veure la instal·lació de Sant Fèlix anònims.

Com a complement es pot visitar el retaule audiovisual instal·lat a la Capella de Sant Ignasi, de l’església de Santa Maria, on set pantalles projecten filmacions de sant Fèlix des dels anys quaranta fins a l’actualitat, estampes, fotografies, dibuixos infantils i talls que situen la figura de sant Fèlix en diferents indrets de la vila.

Els horaris de la Capella de Sant Pelegrí són de dimarts a dissabte d’11 a dues i de quatre a set i els diumenges d’11 a dues. I el retaule es pot visitar en els horaris d’obertura de l’església de Santa Maria.<br />Aquest diumenge és l’últim dia que es podrà visitar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: