Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca ha estrenat aquesta setmana el magazine Plaça Penedès

Carla Sanmartín és la conductora d’aquest programa que s’iniciava dilluns i que omple de continguts els matins de Ràdio Vilafranca.

Es tracta d’un magazine de tres hores de durada, de les 9 a les 12 del migdia, que conté diverses seccions i que es dedica a analitzar l’actualitat del dia a dia a través d’entrevistes amb els seus protagonistes.<br />És un programa de format clàssic però en el qual destaca especialment la participació dels oients, com explica la mateixa Sanmartín.<br /><br />La participació és, doncs, una de les claus de Plaça Penedès i un dels elements que fan que el programa sigui més dinàmic.<br />Carla Santmartín té una llarga experiència en emissores de ràdio locals, però també en emissores més grans i de caràcter generalista, tot i que de formació és filòloga.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: