Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esplai Si Fa Sol, als Monjos, engega curs amb activitats lúdiques aquest dissabte

L’Esplai Si Fa Sol engegarà aquest dissabte dia 19 de setembre les seves activitats per al curs 2009/2010 amb una jornada festiva en la que s’han programat activitats lúdiques obertes a tots els nens i nenes que hi vulguin participar i amb un refrigeri inclòs per als assistents.

<br />Les activitats es duran a terme a partir de les 11 del matí a la plaça Ramon Cabré, a la Ràpita i a partir de dos quarts de sis de la tarda a la plaça Pau Casals de Santa Margarida i els Monjos.<br />L’esplai Si Fa Sol està adreçat a nens i nenes nascuts entre el 1997 i el 2006 i és un espai d’oci i lleure que pretén que els nens i nenes es formin com a persones tenint contacte entre els companys i amb l’entorn, durant el seu temps lliure d’una manera creativa, educativa i sobretot divertida.<br />El període d’inscripcions per a l’esplai Si Fa Sol es durà a terme del 21 al 25 de setembre al Tangram i al Biblio@ccés de la Ràpita de 2/4 de 6 de la tarda a 8 del vespre. El preu és de 15 euros per tot l’any i l’inici de curs es farà el 3 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: