Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escoles i Ajuntament de Vilafranca rubriquen l’acord per a la reutilització de llibres de text

Les escoles i l’Ajuntament de Vilafranca han signat un conveni conjunt per a la reutilització de llibres de text per aquest curs.

Ple de directors i representants de totes i cadascuna de les escoles d’infantil i primària públiques i concertades en l’acte de signatura oficial amb l’Ajuntament de Vilafranca del conveni que marca les directrius a seguir en la reutilització de llibres de text. Una mesura que beneficiarà les famílies de la Vila amb escolars a infantil i primària i que arriba just la setmana després d’haver-se iniciat el curs escolar 2009/10. A pesar d’estar en marxa, ja és un fet des d’ara mateix. I ho és per segon any consecutiu. <br />L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha volgut insistir en el fet que els ajuts per sufragar despeses del cost de llibres escolars, que sempre és una càrrega per a les famílies al mes de setembre ara, com a mínim, els alleugerirà. Regull es mostra satisfet d’una mesura que assegura sense embuts representa per als ciutadans “un cop de mà” per part de l’administració.

El conveni per a la reutilització dels llibres de text és comú per a tots els centres educatius. Siguin de la titularitat que siguin. I en aquest punt ha volgut incidir la regidora d’Educació i mestra de professió, Ramona Suriol. Dos motius aquests per sentir-se satisfeta de la signatura del conveni.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: