Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es crea el consell assessor de la regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Vilafranca

El regidor de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Vilafranca, Fernando García, va crear el mes de juliol passat el Consell Assessor de Parcs i Jardins.

Aquest consell té per finalitat col·laborar amb el regidor i donar-li suport en la seva tasca de manteniment i millora dels parcs i jardins de Vilafranca. En aquest sentit, la tasca és molt important ja que la vila compta amb molts espais per tenir-ne cura i mantenir. L’objectiu principal de la regidoria de Parcs i Jardins és, en primer lloc, mantenir en el millor estat possible aquests espais per al gaudi de les famílies i aquest consell assessor servirà per ampliar els punts de vista de la ciutadania relatius a aquesta tasca.<br />El consell està integrat per quatre persones entre els quals hi ha una mestressa de casa, dues persones jubilades i un empresari de Vilafranca, que han mostrat interès i sensibilitat envers l’embelliment de la vila.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: