Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major valoren molt positivament el resultat final

Si durant la Festa Major dels petits eren l’Andreu Caralt i la Carme Romeu qui ja feien una valoració de com havien anat la majoria dels actes de la Festa Major, ara era el torn dels 3 administradors restants

<br />L’Olga Marimon considera que la festa ha estat tot un èxit i que tots els administradors estan molt contents amb el resultat obtingut. Per la seva banda, el Josep Cabré considera que ha anat tot molt bé però que ha de ser la gent de la vila i la comarca qui faci una valoració la festa. Tot i així, agraeixen l’ajut dels col·laboradors, ja que segons diuen, sense ells no hauria estat possible. <br />Per últim, la Míriam Sellarès destacava que tot i la feina que han tingut, han pogut descansar més del que es pensava.<br />En nom dels administradors, el Josep Cabré també ha volgut agrair a aquesta casa, tant a Ràdio Vilafranca com a Vilafranca Televisió, el desplegament i les retransmissions en directe que s’han fet per festa major ja que molta gent ha pogut seguir la festa des de casa.<br />Al llarg d’aquesta setmana i fins al proper dilluns dia 7, Vilafranca Televisió oferirà les repeticions dels principals actes de festa major. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: