Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca posarà en marxa un punt de trobada cultural

El Casal inicia aquest 2009 un projecte per oferir un Punt de Trobada Cultural a Vilafranca. L’objectiu passa, d’una banda, per fer més visible la rica oferta que té l’entitat, amb activitats adreçades al teatre, dansa, literatura, o fotografia.

 <br />Com explica el president del Casal, Miquel Àngel García, el projecte també vol oferir un punt de contacte a totes les entitats de l’àmbit de la cultura. Recentment la Societat La Principal i Caixa Penedès van signar un acord per tal de col·laborar en la promoció i el foment de la cultura que des d’aquesta entitat centenària es du a terme. En concret, Caixa Penedès farà una aportació de 7.000 euros que contribuiran a sufragar les despeses de les activitats del Projecte Punt de Trobada Cultural. El cap de l’Obra Social de Caixa Penedès, Josep Francesc Cortés, destaca que un dels motius que els han portat a donar suport al projecte és la importància de l’entitat centenària per la vida cultural. També destaca que s’ofereixi a tota la vila. L’aportació de Caixa Penedès permetrà tirar endavant aquest projecte, en uns moments delicats per l’economia del Casal.<br />El president de l’entitat explica que es continua treballant en el pla de viabilitat, per exemple negociant el futur de la gestió de cinema amb un operador. Mentre tan el Casal es disposa a celebrar aquest cap de setmana els actes del seu cent cinquè aniversari, coincidint amb el cap de setmana de la Mercè.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: