Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer Papiol serà de doble sentit de circulació fins que finalitzin les obres al carrer del Cid

Amb motiu de les obres de reurbanització que s’estan executant al carrer del Cid i per tal de donar fluïdesa al trànsit en direcció al Centre Vila en aquella zona, a partir d’avui el carrer de Papiol passarà a ser temporalment de doble sentit de circulació.

Actualment s’estan executant els treballs de reurbanització del tram central de carrer del Cid, entre el carrer Pere Alagret i el carrer Sant Raimon de Penyafort i posteriorment s’actuarà al tram final fins a l’avinguda de Barcelona. Es preveu que les obres estiguin finalitzades en un termini de tres mesos, durant els quals el carrer del Papiol romandrà com a carrer de doble sentit de circulació.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: