Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 establiments vilafranquins reben la certificació del Sistema Integral de Qualitat Turística espanyola en Destinació

Es tracta d’un sistema que promou el ministeri de Turisme i que aquí s’implanta a través de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç.

<br />L’objectiu és aconseguir la qualitat turística d’una destinació entre els diferents agents que componen l’oferta, tant l’estrictament turística, és a dir, transport, allotjament i restauració, com la resta de serveis a l’abast del visitant, per exemple comerç i equipaments públics.
En aquesta edició hi ha un 26% més de guardonats que en l’anterior. Les destinacions amb més certificacions són el Berguedà, amb 78, i la Costa de Barcelona-Maresme, amb 74. <br />A més, han rebut per primer cop els distintius les noves destinacions que s’han incorporat al projecte: Vilafranca, amb 16 establiments, i el Cardener, amb 18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: