Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Triats els 9 veïns de Vilafranca que aquesta festa major podrà seguir els actes tradicionals des del balcó de l’ajuntament

<br />Aquest matí s’ha fet el sorteig públic dels convidats al balcó de l’Ajuntament els dies de festa major.

 El regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha explicat la dinàmica del sorteig. 244 persones han dipositat la butlleta en les darreres setmanes. A totes se’ls ha adjudicat un número, ordenant la llista de cognoms per ordre alfabètic. S’han dipositat en una bossa els 244 números, bossa que sustentava l’alcalde,  i la sindica de Greuges, Glòria Valeri, ha exercit de ma innocent per tal de triar els números.<br />Per ordre, els tres primers estan convidats al balcó el dia 29, els tres seguents al dia 30 i els tres últims al dia 31. També s’ha tret una llista de 9 reserves per si alguna d’aquestes persones finalment no pogués assistir el dia que li ha tocat. L’alcalde de Vilafranca, ha explicat que han considerat oportú oferir aquesta possibilitat a tots els veïns de la vila, especialment perquè la festa major és una festa oberta i popular. Tot seguit us donarem a conèixer els noms de les nou persones agraciades en el sorteig públic per què acompanyin el consistori i la resta de convidats de l’Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l’exhibició castellera a la plaça de la Vila. Els guanyadors del dia 29 són la Lourdes Ràfols, la dolors Bolet i la Vicenta Arnau. Pel dia 30 l’Anna Jiménez, la Cristina Nieves Poch i el Josep Castany. I finalment pel dia 31 l’Anna Maria Rios, la Susanna Prats i la Rosa Maria Teixidó. L’ajuntament els ho comunicarà telefònicament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: