Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sicart apunta al desè aniversari amb "Del Jo i els Altres"

Amb el cicle 2009 de VILAFRANCA CONTEMPORÀNIA, titulat "Del Jo i els Altres", la galeria Sicart inicia aquest any la temporada del seu desè aniversari.<br />

<br />La galeria vilafranquina ofereix aquesta festa major la nova exposició de Vilafranca Contemporània que recull l’obra de diversos artistes sota el títol de “Del jo i els altres”. La mostra s’inaugurarà el proper dijous 27 d’agost a les vuit del vespre a la galeria del carrer de la Font i permetrà veure els treballs de molts dels artistes que han passat al llarg de l’any per Sicart.<br />"Del Jo i els Altres" és fruit de la perseverança de la galeria de transitar per la línia fronterera de la bellesa amb l’art; per incidir en les zones  borroses, sovint no massa ben traçades, de les motivacions més elementals dels éssers amb ells mateixos i el seu entorn. Parlen del pas del temps, de la memòria, de la identitat, d’allò que és quotidià, de la bellesa o de la mort. Tot amb la diversitat d’estils i de visions pròpies d’un bon nombre d’artistes, la majoria joves, que posen les seves obres al servei dels dilemes de la naturalesa humana.<br />“Del jo i els altres” es podrà veure fins al 9 d’octubre i servirà per iniciar la temporada del desè aniversari de la galeria Sicart.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: