Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setanta-sis persones participen en el Rally Falconer

Un total de dinou grups formats per quatre membres cadascun han participat en la vint-i-vuitena edició del Rally Falconer.

L’activitat iniciar-se a les tres de la tarda del passat dissabte. En motiu del cinquantè aniversari dels Falcons, es va organitzar un rally estiuenc. El secretari dels Falcons i organitzador de l’acte, David Serrano, destacava que moltes de les proves estaven relacionades amb l’aigua i el fang. Gairebé tots els participants anaven vestits com els personatges de la famosa sèrie "Los vigilantes de la playa". Aquest és el cas de l’Aina Maiol i el Miquel Ros que anaven caracteritzats de Pamela Anderson i de David Hasselhoff respectivament. Els assistents, abans de començar la cursa estaven expectants ja que era la primera vegada que el rally es feia a l’estiu. Entre les proves que van situar-se arreu de Vilafranca i els municipis dels voltants destaca la de Vilobí del Penedès. En ella, els participants havien de pujar una rampa amb l’ajuda d’un pal de fusta i la força exclusivament dels braços. Una altra de les proves més fàcils va ser la de fer-se una fotografia amb quatre marques de gelat diferents. Els organitzadors de l’acte estan molt satisfets de celebrar el Rally Falconer en estiu ja que d’aquesta manera, el temps és més favorable i, a més, l’aigua pot ser un dels elements principals de les proves.
 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: