Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer 3 de 8 amb l’agulla descarregat i millor actuació de la temporada pels Verds

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer tres de vuit amb agulla de la temporada a la diada de La Bisbal.<br />

<br />Aquest dissabte 15 d’agost, els Castellers de Vilafranca han completat a la Bisbal del Penedès la millor actuació del que portem de temporada. Han acompanyat al tres de vuit amb agulla amb el quatre de nou amb folre, el tres de nou amb folre i el pilar de set amb folre.<br />Els Castellers de Vilafranca anaven a la Bisbal amb una idea clara: mantenir el bon nivell de castells de nou i estrenar, a ser possible, el seu primer tres de vuit amb agulla de l’any. Els acompanyaven la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.<br />Els de Vilafranca sortien primers a l’actuació amb el quatre de nou amb folre, el cinquè ja d’enguany. El castell va presentar molt bones mides en tot moment.<br />A la segona ronda s’optava pel tres de nou amb folre, construcció que malgrat una mica de tremolor a la carregada, es va poder completar sense problemes. <br />I a la tercera ronda arribava la construcció més esperada. Després de desmuntar dos peus, els Castellers de Vilafranca van descarregar el primer tres de vuit amb agulla de la temporada. La construcció va patir especialment a la baixada però el pilar va demostrar una solvència molt destacada en els moments més complicats.<br />Amb aquesta demostració de força només quedava culminar la millor diada de la temporada amb el pilar de set amb folre, i així va ser després d’haver-lo treballat en tot moment.<br /><br />Per posar punt i final a la diada de la Mare de Déu d’agost a la Bisbal, els vilafranquins van completar sis pilars de quatre.<br />La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és dissabte vinent al Catllar a dos quarts de set de la tarda, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Diumenge tornaran a actuar, aquesta vegada a l’Arboç a la una del migdia, compartint plaça amb la colla local, els Minyons de l’Arboç, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. <br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: