Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquerra independentista consolida el seu espai al centre de la vila durant la Festa Major 2009

Un any més, els col·lectius de l’esquerra independentista de la vila torna a organitzar la Festa Major Popular, que aquesta vegada es presenta amb el lema "Contra la crisi capitalista, organitza’t i lluita".

Com en la passada edició, repeteixen amb la barraca de l’esquerra independentista, que enguany estarà situada a la plaça Jaume I, davant la biblioteca Torras i Bages, i restarà oberta els dies 29, 30 i 31, a les tardes, i amb punxadiscos a les nits. El dia 30 a la nit hi actuarà la xaranga ‘Always Drinking Marching Band’.<br />Una altra activitat, que repeteix degut a l’èxit de la passada edició, i que atenia a una reivindicació dels balls de la Festa Major, és l’esmorzar popular per als balls del dia 29 d’agost. Aquest esmorzar serà a les 10h a la plaça de l’Oli, i serà gratuït per tots els membres dels balls. Els balladors i balladores que han confirmat la seva assistència a l’esmorzar són 220.<br />Aquestes propostes arriben arran d’un nou acord amb els administradors, d’on en resulta un model molt semblant al de l’any passat. Entenen des de l’Esquerra Independentista que d’aquesta manera consoliden el seu espai al centre de la vila.<br />També recorden que la tradicional Penjada d’estelades a Santa Maria serà el dimecres 26 d’agost a 2/4 de 12 de la nit. La penjada d’estelades compta cada any amb la presència d’una colla de diables d’algun poble de la comarca, i enguany hi haurà la colla de diables Sexes Foc, de Sant Cugat Sesgarrigues. En aquest sentit, animen a tothom a penjar l’estelada al balcó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: