Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ILOQUID Alt Penedès es posa en marxa amb la realització d’un mapa dels serveis a les persones

El projecte ILOQUID Alt Penedès, impulsat pels ajuntaments de Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Santa Margarida i els Monjos i el Consell Comarcal, ha començat a desenvolupar-se amb una primera fase de diagnòstic i planificació que es realitzarà durant aquest any 2009.

<br />En aquesta primera fase s’està recollint informació sobre els serveis d’atenció a les persones que actualment s’estan prestant a la comarca, els tipus de professionals que hi treballen i les necessitats de formació i d’ocupació per a aquests serveis en el futur.
El sector de serveis d’atenció a les persones és un sector emergent i amb una molt amplia diversitat de tipologies: atenció a la gent gran, a la infància, atenció domiciliària, centres de dia, atenció a la dependència, entre d’altres.<br />El mapa de serveis que es realitzarà pretén identificar tots i cadascun dels serveis -de titularitat pública, privada o mixta- que actualment estan en actiu a l’Alt Penedès. La informació que s’obtingui servirà per definir estratègies de formació, els itineraris d’ocupació i els plantejaments de dinamització i visualització del sector en les fases futures del projecte ILOQUID que es portaran a terme els anys 2010 i 2011.

Aquest projecte, dedicat a la creació d’ocupació i dinamització del sector dels serveis d’atenció a les persones, està promogut per la Diputació de Barcelona amb el suport del Ministeri d’Administracions Públiques i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: