Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tornen a Vilanova, després de cinc anys, per la porta gran

Els Verds descarreguen la tripleta vilafranquina i retornant a la localitat del Garraf la condició de plaça de nou.

Dissabte els Castellers de Vilafranca van actuar a Vilanova i la Geltrú dins dels actes de la Festa Major de les Neus d’aquesta localitat. Amb aquesta actuació encetaven un compromès mes d’agost, que ha de desembocar en les diades de la Festa Major de Vilafranca.  Els vilafranquins van compartir plaça amb la colla local, els Bordegassos de Vilanova, i la Colla Joves Xiquets de Valls. Els Verds van optar pel quatre de vuit amb agulla per encetar l’actuació, castell que no va mostrar complicacions. A la segona ronda van tirar el quatre de nou amb folre, el quart ja d’aquest any. D’aquesta manera van agafar confiança de cara a la tercera ronda, on es va completar, aquest cop sí i després de dues caigudes en les últimes actuacions, el tres de nou amb folre. A la ronda de pilars l’escollit va ser el de sis, que tot i patir una mica a la baixada de l’anxeneta, es va descarregar. <br />Sens dubte aquesta actuació retorna la confiança amb el tres de nou amb folre i deixa la moral prou alta per la propera actuació, el 15 d’agost a la Bisbal del Penedès, on es veuran les cares amb les dues colles de Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: