Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca preparen amb actuacions i assaigs especials Sant Fèlix

Demà dimecres els Verds faran el primer dels assaigs generals que tenen previstos per aquests propers dies.

En aquest cas la cita serà a Cal Figarot a partir de 2/4 de 10 del vespre per tal de fer proves de 3 i 4 de 9 amb folre, torre de 9 amb folre i manilles, pilar de 8 amb folre i manilles, 3 i 4 de 9 amb folre i agulla i també de 3 de 10 amb folre i manilles.<br />El programa serà el mateix per l’assaig de divendres dia 22 a Cal Figarot.<br />De cara al cap de setmana els Castellers de Vilafranca tenen les dues darreres actuacions abans de la Festa Major. Dissabte al Catllar, amb la Vella de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona. La intenció és descarregar el 3 de 9 amb folre i el 3 de 8 amb agulla. L’actuació és a 2/4 de 7 de la tarda. Diumenge els Verds seran a l’Arboç, amb la Vella i la Joves de Valls. En aquest cas l’actuació comença a la 1 del migdia i la voluntat és descarregar-hi el 3 i 4 de 9 amb folre.<br />De cara a la propera setmana hi haurà assaig el dilluns a 2/4 de 9 del vespre, el dimecres a les 8 del vespre, ambdós a Cal Figarot. També el dimecres dia 26 es farà un assaig especial a la plaça de la Vila per fer noves provatures de la torre de 9 amb folre i manilles, el pilar de 8 amb folre i manilles, els 3 i 4 de 9 amb folre i agulla i el 3 de 10 amb folre i manilles. Començarà a les 10 de la nit.<br />El darrer dels assaigs serà el dijous novament a Cal Figarot per tal de mirar de completar els darrers apunts de cara als tres dies de Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: