Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els brigadistes penedesencs que han anat a Puerto Cabezas molt satisfets de la seva experiència

Un grup de tres penedesencs han participat recentment en la quarta brigada dels Amics de Puerto Cabezas que ha anat a aquesta població nicaragüenca agermanada amb Vilafranca per col·laborar i oferir suport al mateix temps que fer un seguiment dels projectes que estan en marxa i recollir necessitats per a propers treballs.

La Mònica Sanahuja i el Youssef Louah era el primer cop que participaven en aquesta iniciativa, i que visitaven Nicaragua. Ambdós reconeixen que va ser una experiència molt gratificant que els ha permès conèixer la realitat d’aquella zona, i més concretament del municipi agermanat de Puerto Cabezas sobre el mateix terreny i de manera directa. Gran part de la feina que van realitzat a Puerto Cabezas va ser visitar i reunir-se amb entitats o comunitats amb les quals hi ha projectes en marxa.

Entre les activitats que els van agradar i que consideren importants també per mantenir viu aquest agermanament entre Vilafranca i Puerto Cabezas, la Mònica destacava l’intercanvi de cartes que es realitza entre quatres escoles vilafranquines i quatre de Puerto Cabezas, que fa que els més petits participin també d’aquesta activitat i coneguin les diferents realitats que viuen uns i altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: