Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Correbars dóna el tret de sortida a la Festa Major de Sant Quintí

La festa s’iniciarà avui a dos quarts d’onze a Cal Torra on començarà el Correbars 2009. Els actes més destacats es desenvoluparan durant el proper cap de setmana.

<br />El divendres és el dia dedicat als Diables del municipi. A dos quarts d’onze de la nit a la carretera, començarà el Correfoc. A dos quarts d’una de la matinada, al poliesportiu, tindrà lloc la festa dels diables amb l’actuació del grup Destankis.<br />El pregó anirà a càrrec de l’Associació Cultural Joan Amades, el dissabte al vespre, a la plaça de la vila, un cop finalitzi la cercavila. A la nit, a dos quarts d’una de la matinada, a la pista del Jardí, hi haurà ball amb l’orquestra Cimarrón. A dos quarts de quatre de la matinada, al poliesportiu, s’iniciarà l’empalmada a càrrec de DJ Lagarto.<br />El diumenge hi hauran les tradicionals matinades i cercavila a les vuit del matí pels carrers de la vila. A més, a dos quarts d’onze del vespre, a la pista del Jardí, es celebrarà el sopar popular de germanor. La informació del menú i la venda de tiquets es poden trobar a les Oficines Municipals de l’Ajuntament de Sant Quintí. <br />El dilluns disset a mitjanit a la pista del jardí es durà a terme la nit jove i la festa clourà el dimarts a les dotze de la nit amb el concert i ball de gala de l’orquestra Costa Brava.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: