Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU denuncia “la manca de sensibilitat i lideratge” del conseller Llena, que manté l’Incavi en una situació d’interinatge

El diputat comarcal de CiU Joan Raventós ha denunciat que el conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, manté la direcció general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, l’Incavi, en una situació d’interinatge en uns moments cabdals pel sector.

<p />

Raventós ha explicat que l’anterior responsable, Joan Aguado, va anunciar l’1 de juliol la seva voluntat d’abandonar l’esmentat càrrec per motius personals. El 29 de juliol se signa un decret de delegació de competències però “el càrrec d continua vacant a hores d’ara”. Raventós ha denunciat el que entén com una manca de sensibilitat i de lideratge del titular d’Agricultura. Per Raventós, aquest fet demostra “la inoperància del departament i que el sector vitivinícola no és prioritari per aquest Govern”. I ha anat més enllà en considerar que el sector es troba orfe. El diputat penedesenc de la federació nacionalista no descarta emprendre accions parlamentàries amb el nou curs polític si en les properes setmanes no s’ha nomenat un substitut a Aguado al capdavant de l’Incavi.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: