Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells a la inauguració de l’estadi de l’Espanyol

La Penya Blanc i blava de Vilafranca va organitzar dos autocars per assistir a la inauguració del camp de l’Espanyol, que va comptar amb un castell molt especial.

La inauguració del flamant nou estadi de futbol del Reial Club Esportiu Espanyol es va fer amb una festa que va tenir molt en compte el fet casteller. I és que per desfer el llaç simbòlic de la inauguració es va muntar al centre del terreny de joc un castell, un tres de set, que van fer representants de 25 colles diferents, afeccionats pericos, entre les quals hi havia membres dels Castellers de Vilafranca, dels Xicots i també alguns membres dels Falcons de Vilafranca. Destacava especialment la Íngrid Giménez, que amb un mocador falconer al cap, va parar a dosos en el tres de set que es va carregar i descarregar al mig del camp de futbol. Els components d’aquesta colla perica van estar assajant alguns dies abans i lluïen una camisa blanc i blava que es va confeccionar expressament per a l’ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: