Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dilluns es restablirà el doble sentit de circulació al carrer de Santa Clara

A partir d’aquest dilluns 17 d’agost, el carrer de Santa Clara tornarà a ser de doble sentit de circulació, un any després.

Un cop completats els treballs d’adaptació d’un tram de la vorera, aquesta setmana s’han fet les modificacions semafòriques i de senyalització horitzontal i vertical per tal que d’aquí a tres dies ja es pugui fer efectiu el restabliment de la doble direcció al carrer de Santa Clara.
I és una bona notícia el restabliment de la doble circulació la setmana que ve, i més tenint en compte els pocs dies que falten per a la Festa Major. D’altra banda, es mantenen els sentits de circulació entorn de la plaça Josep Anselm Clavé. Per tant, el carrer de la Muralla de Sant Magí continuarà sent de sentit únic en direcció al carrer de Santa Clara. Amb motiu d’aquests canvis, a partir del dimarts que ve es modificarà el recorregut de la línia 2 del bus urbà, restablint dues de les parades on havien estat anteriorment.<br />D’aquesta manera, la parada del bus Cid/Pere Alagret passarà a estar davant del número 4 del carrer Santa Clara i la parada Pere Alagret/Dr. Zamenhof passarà a estar davant del número 36 del carrer Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: