Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una pintura per la fam

Pepe Andrade exposa l’obra “Una pintura per la fam” a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.<br />

<br />Pepe Andrade ha titulat la mostra “Una pintura per la fam” per plasmar la fam, com a una de les vergonyes de la humanitat en el segle XXI, en mig del glamour del cinema, la publicitat, l’urbanisme o l’arquitectura exuberant. Un percentatge de la venda i un dels quadres ha estat cedit a l’ACAPS Wilaia Alt Penedès per aconseguir recursos per al projecte Tarbia. El projecte té l’objectiu d’oferir un àpat diari als infants de les tarbies, les escoles bressol dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf. Andrade, que va ser l’autor de l’estampa de Sant Fèlix l’any passat, comentava que tot va començar per iniciativa de l’ex administradora de la festa major Teresa Cuscó.<br /><br />L’exposició compta amb una quinzena de quadres de petit i gran format, amb tècnica mixta, collage, fotografia o fotolit, per exemple, en una versatilitat de composició i d’elements. L’autor evoluciona en temes més interiors i emprèn un viatge artístic crític cap a la nostra societat, ens convida a fer un reflexió sobre actituds socials, jugant amb el grafisme i amb elements identificatius urbans.<br /><br />L’Hospital Comarcal, mitjançant la Comissió de Cooperació Sanitària, ha volgut donar suport a aquesta iniciativa, cedint l’espai i col·laborant en el sorteig del quadre que es farà el dia 23 de juliol, a les vuit de la tarda, al vestíbul de l’Hospital. Les butlletes també es podran adquirir a la recepció de l’hospital.<br />La mostra es podrà veure fins al 13 d’agost al passadís de l’Hospital tots els dies des de  les 10 del matí a les 8 del vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: