Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teresa Mañà rep el Premi Aurora Díaz-Plaja

Teresa Mañà rep el Premi Aurora Díaz-Plaja en el transcurs del sopar tertúlia del programa de Ràdio Vilafranca Llegir per sentir.<br />

<br />Com cada mes de juliol el programa de Ràdio Vilafranca Llegir per sentir, dedicat a la literatura infantil i juvenil acaba la temporada organitzant un sopar-tertúlia que tenia lloc ahir a la nit al restaurant Cal Ton. També, des de fa vuit anys, en el marc d’aquest acte es fa el lliurament del Premi Aurora Díaz-Plaja d’articles sobre literatura infantil i juvenil, que aquest any ha guanyat Teresa Mañà amb l’article Llibres per a infants i joves, molta quantitat, poca varietat, publicat a la revista Serra d’Or. Mañà ha elaborat un text crític que denuncia que, tot i que hi ha molta producció de literatura infantil i juvenil en català, no existeix massa varietat, fet que provoca que els lectors vagin a buscar traduccions.<br /><br />El premi Aurora Díaz Plaja està convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’Obra Social de Caixa Penedès. De l’article, el jurat en destaca l’excel·lent documentació i el fet de presentar una visió panoràmica i ben argumentada de la Literatura Infantil i Juvenil catalana. <br />El premi es va lliurar, com dèiem, en el sopar tertúlia que serveix per a cloure la temporada del programa de Ràdio Vilafranca Llegir per sentir, coordinat per Pere Martí i Josep Maria Soler.<br /><br />El Llegir per sentir tornarà al mes d’octubre amb totes les novetats de la literatura infantil i juvenil catalana.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: