Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tall de circulació a la cruïlla del carrer General Cortijo

La cruïlla General Cortijo – Migdia – Parlament estarà tallada a la circulació de vehicles la setmana vinent.

Els treballs de nova urbanització del carrer del General Cortijo van avançant i la setmana vinent, de dilluns fins divendres, s’actuarà a la cruïlla d’aquest carrer amb els carrers Parlament i Migdia. Per aquest motiu aquesta cruïlla estarà tallada a la circulació de vehicles.

Així doncs, la setmana vinent el carrer del Parlament serà en direcció al carrer Bisbe Morgades des del carrer Ateneu, i serà sense sortida entre el carrer Ateneu i el carrer General Cortijo. També serà sense sortida el tram del carrer Migdia entre el carrer General Cortijo i el carrer de Cal Bolet.

Es preveu que divendres vinent a última hora de la tarda es pugui reobrir al trànsit la cruïlla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: