Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reobertura de l’Enllaç de Santa Digna

Es reobre al trànsit l’enllaç de Santa Digna i diversos carrers afectats darrerament per obres de millora.

La setmana vinent es reobriran al trànsit diversos carrers que han estat en obres els darrers mesos a Vilafranca. Alguns d’aquests vials han estat objecte d’obres de millora que reben ajuts del Fons Estatals d’Inversió Local. Però l’actuació de més envergadura que finalitza aquests dies, és l’enllaç de Santa Digna, un projecte municipal que permetrà retornar a la normalitat la circulació a l’entrada a Vilafranca per la carretera de Vilanova. Dilluns que ve es reobrirà a la circulació el tram de l’avinguda de Vilanova entre l’avinguda d’Europa i el carrer del Comerç, així com tot el voltant de la plaça de la Creu de Santa Digna i el primer tram del passeig de Rafael Soler. Cal recordar que el trànsit en aquest enllaç d’accés i sortida de Vilafranca es regularà mitjançant una rotonda en forma de trapezi i que el carrer de Santa Digna tornarà a ser de doble sentit de circulació en el tram entre el carrer d’Amàlia Soler i la plaça de la Creu de Santa Digna. El carrer de Cal Bolet seguirà essent en el tram afectat com fins ara d’accés exclusiu al veïnat, si bé l’entrada serà per la plaça de la Creu de Santa Digna en lloc de pel carrer d’Amàlia Soler com era fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: