Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moció de censura a Olesa de Bonesvalls

La setmana passada es va presentar una moció de censura per fer fora del govern a CiU, que mana tan sols amb dos regidors des que el PSC va decidir deixar l’equip de govern. 

<p />

L’altre grup que integrava l’equip de govern, UpO, també van abandonar l’alcaldia poc després. Els dos regidors de CiU es van quedar sols al govern de l’Ajuntament i amb 7 regidors a l’oposició. <br />Malgrat l’actual alcalde, Pere Pi va intentar un pacte d’unitat amb totes les forces polítiques, no se’n va sortir. Per aquest motiu, els Independents d’Enric Ases, Units per Olesa-ICV i ERC han presentat una moció de censura contra l’alcalde després que aquest refusés la via de la dimissió.<br /><br />Ases assegura que ells estan totalment en contra d’una moció però que en aquest cas és la única manera possible de governar. Tant el grup Independent  d’Ases com Units per Olesa han decidit que sigui Enric Ases qui opti a l’alcaldia per ser el grup que més regidors té. A més a més UpO assegura que el seu objectiu no és aconseguir l’alcaldia sinó poder tirar endavant els projectes principals que duien en campanya electoral.<br />Ases no descarta aprovar un nou pla d’Ordenació Urbanística Municipal, ampliar la participació de barris i fer un estudi d’austeritat a l’Ajuntament. <br />El Ple de la moció de censura ha quedat convocat per al proper dissabte 1 d’agost a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: