Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 2.800 alumnes han participat a les activitats de promoció de la salut als centres educatius

El Servei de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat durant el curs 2008-2009 diferents activitats i xerrades de promoció de salut adreçades a l’alumnat de primària i secundària.

S’han realitzat un total de 31 tallers de salut bucodental entre els alumnes de 1r a 5è de primària de 9 escoles de Vilafranca. Un total de 797 alumnes han participat en aquesta activitat amb l’objectiu de desenvolupar l’hàbit d’un bon raspallat de dents per guanyar major implicació i responsabilitat per part dels infants. <br />
D’altra banda, també s’ha desenvolupat el taller Avui nosaltres fem l’esmorzar, consistent en donar elements educatius a l’hora de preparar un esmorzar correcte des del punt de vista d’una alimentació saludable. Un total de 218 alumnes de 5è de primària de 6 escoles vilafranquines hi han participat aquest darrer curs. <br />Pel que fa al cicle d’educació secundària, un total de 1.868 alumnes han participat en les activitats que ofereix el Servei de Salut Pública a través del catàleg PIDCES que elabora l’Oficina Tècnica de Joventut. En el conjunt d’activitats de promoció de la salut realitzades, la participació ha estat de 2.883 alumnes. La valoració ha estat positiva per part de l’alumnat i del professorat. La previsió pel proper curs escolar 2009-2010 és donar continuïtat a totes aquestes activitats ampliant alguns dels continguts de salut, com el desenvolupament de les habilitats social i la intel·ligència sexual, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: