Dilluns, 9 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vinateria Inzòlia i el restaurant MerCat han organitzat una cata de whiskys

El restaurant MerCat acollia dimarts un tast de whiskys organitzat pel mateix restaurant i la vinateria Inzòlia. L’expert Joan Hosta era l’encarregat de conduir la sessió perquè els participants tastessin sis whiskys diferents.

Hosta va oferir un tast d’iniciació per a persones que volien aprendre més sobre aquest licor. Sobretot que poguessin conèixer l’extensíssima varietat de whiskys que existeix. <br /><br />La tasca de difusió que fa Joan Hosta es basa en oferir un tast com podria ser un tast de vins. Diu que hi ha moltes similituds però sí que hi ha una característica especial per al whisky.<br /><br />La participació de les persones que segueixen la sessió és un punt fonamental com també ho és el fet que destaca Hosta, que és que ell es guia per la qualitat del producte i no treballa per cap destil·leria.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: