Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reurbanització del carrer de la Palma està enllestida després de dos mesos d’obres

Els treballs de reurbanització d’aquest carrer del centre de Vilafranca van obligar a tallar el trànsit durant uns 2 mesos, entre el carrer de Sant Joan i la rambla de Sant Francesc. Ara, des de fa uns dies i seguint el termini previst, el carrer de la Palma ja està urbanitzat com a illa de vianants. <br />

Els treballs s’iniciaven al mes de maig amb la renovació de les canalitzacions tant d’aigua com d’electricitat a càrrec de les empreses subministradores. A continuació, s’executava la nova urbanització del carrer amb una pavimentació amb plataforma única, que dóna prioritat als vianants, però que alhora permet el trànsit rodat quan no està funcionant com a illa de vianants. <br />La nova urbanització del carrer de la Palma forma part d’un projecte global amb la renovació de dos espais adjacents que també s’han començat a executar: la plaça de Llorens i Barba i el carrer de Ribera. Les tres vies enllacen el carrer de la Palma amb la renovada rambla de Nostra Senyora i amb el carrer de la Parellada. En aquestes vies públiques també s’ha d’aplicar el mateix criteri de plataforma única.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: