Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidoria d’Hisenda pretén aprovar una nova ordenança per incentivar l’activitat econòmica a la vila

La norma proposa adoptar mesures puntuals per agilitar i simplificar de tràmits així com també de reducció de càrregues per als particulars.

La ordenança incideix en tres aspectes principals. El primer parla sobre la intervenció de l’administració municipal en les activitats i instal·lacions com ara que els establiments que vulguin obrir a Vilafranca ho puguin fer en el període d’un mes, de manera que es redueixin els costos.<br />A banda d’aquest, l’ordenança també incideix en altres punts, com són les obres menors i majors.
Des de la regidoria volen destacar que amb la nova ordenança, i la flexibilitat en els terminis, els ciutadans podran agilitar els tràmits, un fet força necessari dins el context de crisi actual. <br />27:56 "entenem que.." 28:06 "…les obres"<br />La proposta d’aquesta normativa es portarà a aprovació durant el proper ple de l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: