Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa Enojazz assoleix una alta participació per maridar vins i música

També en el marc del Caixa Penedès Vijazz, ahir al vespre tenia lloc a Vinseum l’Enojazz. Aquesta iniciativa dóna continuïtat al projecte endegat pel Museu de les Cultures del Vi de Catalunya sota el nom de “Quina música amaga un vi?” i busca establir les relacions possibles entre una copa de vi i una música determinada.<br />

Des del departament de Relacions Públiques de Bodegues Miguel Torres, Núria Bigorra es va encarregar de presentar tres vins de la gamma Atrium i els va descriure per als nombrosos assistents a l’acte. Ella mateixa explicava poc abans de la sessió que es tractava de descobrir una altra manera de gaudir d’un vi.<br /><br />Per la seva part, el conservador de l’arxiu musical de Vinseum Joan Cuscó, apuntava que la música pot introduir nous sentits a l’hora de degustar un vi.<br /><br />La sessió va comptar amb una altíssima participació i la música va ser interpretada en directe.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: