Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major del Pla del Penedès es tanca amb una alta participació

La Festa Major del Pla del Penedès ha celebrat aquest cap de setmana el gruix dels seus actes. Després d’un divendres i un dissabte plens d’activitat amb el pregó, el correbars i diversos concerts i actuacions musicals, arribava el diumenge, on el folklore tenia un pes específic.

Tota la informació sobre els actes de la festa major 2009 es recollia en el programa que la comissió de festes prepara amb molta cura.<br /><br />Aquest any, amb el programa venia un DVD amb imatges antigues del poble i també hi havia un seguit de productes de marxandatge com samarretes, gots i ventalls.<br />El diumenge a la tarda, la festa major del Pla vivia un dels seus moments més àlgids, la cercavila amb els Gegants, Capgrossos, Cavallets, Panderetes i Timbals del Pla, xanquers i els Falcons de Vilafranca.

La cercavila va tenir una alta participació, no només dels integrants dels diferents balls sinó també de tota la gent que s’havia acostat per veure’ls actuar. A més, els Falcons van fer la seva participació a la cercavila i després van actuar tot preparant-se per la festa major de Vilafranca.<br />Més tard, el Pla també acollia la reobertura d’una exposició de pintura a la Sala del Consultori Mèdic, amb els olis de Gemma Guilera, que ja s’havia pogut visitar també els dies anteriors.

A la nit, era el torn dels versots amb el Ball de Diables del Pla del Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: