Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de l’Espirall ha estat multitudinària tot i que la crisi s’ha deixat notar

El barri vilafranquí de l’Espirall sol tenir sempre una festa multitudinària i amb molta activitat. Aquest any també ha estat així i la majoria dels actes han comptat amb molts espectadors de Vilafranca i de fora.<br />

La festa ha comptat amb les seves activitats habituals com la xocolatada de dissabte a la tarda (26’), amb un grup d’animació infantil. Però també hi havia algunes novetats com les Tapes Espirall, una iniciativa de la Unió de Botiguers per promocionar la restauració del barri. El president de l’Associació de Veïns de l’Espirall Antonio Díaz valorava el que portaven de festa el dissabte i també la nova iniciativa.<br /><br />Les Tapes Espirall van funcionar millor dissabte a la nit. A la tarda, en ple transcurs de la festa infantil, una de les persones que servien les tapes, l’Antònia Muñoz, comentava que potser era la novetat però, fins al moment, no havien tingut molta demanda.<br /><br />A la nit, però, la festa es va animar i força amb les actuacions dels grups de ball de l’Espirall a la Caseta, les atraccions i un ball amb orquestra (30’ a 38’).<br />Ahir diumenge, l’activitat continuava amb la trobada de puntaires, com sempre amb molta participació, i una missa rociera que va aplegar fidels de tota la comarca (43’).<br />També es va fer un campionat de petanca que, com a novetat, va comptar amb la participació d’una campiona del món, la Charo Inés. Ella comentava que aquest joc es porta a la sang però, a vegades, l’entrenament pot ajudar a prosperar.<br /><br />Charo Inés ha estat trenta vegades campiona d’Espanya i tres vegades campiona del món de petanca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: