Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cinquena edició del Rap’n Vila finalitza amb més música i ball que en edicions anteriors

La trobada pretén ser un espai de creació, experimentació i descoberta al voltant de la cultura urbana com és el hip-hop, el graffiti o el breakdance, entre d’altres

El pati de l’Escorxador de Vilafranca va acollir dissabte la 5a edició del Rap’n Vila. Al llarg de la tarda hi va haver actuacions simultànies de breakdance, realitzacions de graffiti i música rap. Al voltant del pati es van instal·lar més de 20 panells blancs on els assistents van poder realitzar els seus graffitis mentre escoltaven la música rap en directe.

Els assistents van poder gaudir de les actuacions de Rap en directe de diversos grups com Hijos del humo o 40 grados. Pel que fa als graffitis, en aquesta edició van comptar amb una molt bona participació.

D’altra banda, cal destacar que els participants d’enguany no només eren de Vilafranca sinó que també es van acostar des d’altres municipis dels voltants com Sant Sadurní o els Monjos; i d’altres més llunyans com Barcelona, Tarragona o Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: