Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Aguado deixa la direcció de l’INCAVI

El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, ha decidit deixar l’INCAVI per motius personals, tot i que la renúncia no serà efectiva fins al nomenament del nou substitut.

Mesos enrere, Aguado va comunicar al conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, la seva voluntat de renunciar al càrrec, tot i que el conseller li va demanar que continués al capdavant de l’INCAVI. Finalment, però, Aguado ha decidit marxar per diferents motius de caràcter personal.<br />Joan Aguado ha estat director general de l’INCAVI des del febrer de 2004 i, anteriorment havia estat alcalde de Vilafranca del Penedès des del gener de 1986. Aguado ha estat fundador i president de ACEVIN (Associació espanyola de les Ciutats del Vi) i és President de RECEVIN (Xarxa Europea de Ciutats del Vi).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: