Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot anar a l’Oficina de Turisme de Vilafranca i entregar la butlleta per assistir al balcó de l’ajuntament per Festa Major

La iniciativa impulsada per l’ajuntament de Vilafranca del Penedès ha tingut una bona acceptació entre la ciutadania.

De moment, ja es pot entregar la butlleta amb les dades personals a l’Oficina de Turisme de Vilafranca situada als baixos del mateix ajuntament.
Recordem que només es pot entregar una butlleta per persona i que els participants han de ser vilafranquins i majors de 18 anys el dia de la tronada, és a dir, el dia 29. Cal que indiquin també l’adreça correcta així com un número de telèfon per si queda escollit.  En total seran 9 les persones que podran assistir al balcó de l’ajuntament repartides de 3 en 3 al llarg dels dies 29, 30 i 31 d’agost.<br />El regidor de cultura Raimon Gusi remarcava que aquesta iniciativa està pensada per gent que no hagi estat ni regidor de l’ajuntament, ni administrador, ni pregoner. D’altra banda, si aquesta iniciativa prospera es podria acabar convertint en una tradició integrada a la més típica.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: