Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza el Pla d’Ocupació ‘Treballs de millora dels espais públics del barri de l’Espirall’

Aquesta setmana ha finalitzat el Pla d’Ocupació "Treballs de millora dels espais públics del barri de l’Espirall", que ha suposat la contractació durant 6 mesos de 10 persones en situació d’atur i inscrites a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació en el ram de la construcció.

Aquesta actuació ocupacional queda emmarcada en el projecte Treball als Barris, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca, i forma part del Projecte d’Intervenció Integral al Barri de l’Espirall.<br />Durant els darrers sis mesos, l’equip ha treballat en la millora de diferents espais públics del barri, entre els quals destaca el condicionament dels accessos als ascensors dels blocs d’Adigsa; la millora de l’accessibilitat del barri cap a l’entorn natural de Sant Pau amb les escales al final del carrer Paco Candel; diferents accions de reparació de voreres i millores d’accessibilitat a carrers, a la plaça Fèlix Mestre i al carrer Paco Candel, o la col·locació a la plaça Pau Casals, i a proposta de l’Associació de Veïns de l’Espirall, de la font de pedra que antigament estava ubicada a la plaça dels Segadors.<br />Paral·lelament, també s’ha desenvolupat el projecte "Antena Espirall", un projecte pilot que ha suposat la contractació d’una tècnica d’ocupació que durant 6 mesos ha treballat amb els membres del Pla d’Ocupació i diferents famílies del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: