Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició El celler del Caixa Penedès Vijazz

<br />El Caixa Penedès Vijazz arrenca amb la inauguració de l’exposició El Celler a la capella de Sant Joan.<br />

<br />Una de les novetats del Caixa Penedès Vijazz és que inclou una exposició que s’inaugurava ahir al vespre i que serveix per a donar el tret de sortida a la fira de música jazz i vins i caves. La mostra està situada a l’interior de la capella de Sant Joan de Vilafranca i es titula El Celler del Caixa Penedès Vijazz. I, de fet, no és ni més ni menys que un celler real, amb tota la seva maquinària, perquè els assistents vegin com funciona el procés d’elaboració del vi. <br /><br />Camps destacava que els visitants s’adonaran de tot el que implica fer un vi. De fet, també es faran visites guiades per a explicar detalladament cada fase del procés.<br /><br />La maquinària que està exposada a la capella de Sant Joan és la maquinària real que es necessitaria per a fer entre 5 mil i 6 mil litres de vi.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: