Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprèn el servei de retirada de grafits i cartells a Vilafranca, que pot ser sol·licitat per qualsevol ciutadà

Mitjançant la contractació d’una nova empresa adjudicatària via concurs públic, l’Ajuntament de Vilafranca ha tornat a reprendre el servei de retirada de grafits i cartells realitzats o encastats de manera incívica en façanes de Vilafranca

En principi, el servei està donant prioritat a les zones més freqüentades i afectades per aquest tipus d’accions, amb la voluntat que posteriorment el servei es vagi implantant a tots els barris de Vilafranca. Durant el primer mes de funcionament es disposa de dos equips especialitzats actuant els matins de dilluns a dissabte.

El servei cobreix tant la retirada de pintades en façanes d’edificis públics i privats com l’eliminació de cartells i fulls propagandístics en indrets on no hi està permès l’encast. Els ciutadans i ciutadanes de Vilafranca que tinguin les façanes dels seus edificis afectades per pintades incíviques poden sol·licitar el servei a l’Ajuntament, a través d’una instància – autorització que es pot emplenar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Casa de la Vila.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: