Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es repararà el paviment del tram final del carrer de la Parellada

A partir del proper dilluns i per espai d’uns quinze dies, es portaran a terme els treballs de reparació del paviment del carrer de la Parellada, en el tram comprès entre el carrer del Pou de la Pina i la rambla de Nostra Senyora.

Aquest tram té un bon nombre de rajoles en mal estat especialment en la part central del carrer i necessita una actuació important de reposició. Aquesta actuació es porta a terme aquest mes d’agost per tal que el paviment estigui en condicions per a la Festa Major.<br />
En el transcurs de les obres, que han d’estar enllestides cap a mitjans d’agost, es garantirà en tot moment el pas de vianants pel carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: