Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC diu sí als pressupostos

Esquerra Republicana de Catalunya dóna el seu sí als pressupostos municipals de Vilafranca.

ERC ha arribat a un acord amb el govern municipal de Vilafranca per aprovar els pressupostos municipals del 2009. Les propostes que Esquerra ha inclòs als pressupostos formen part del seu programa electoral i, moltes d’elles, se centren en temes de benestar de les persones i de polítiques socials. El regidor Pep Quelart ha explicat aquesta tarda en roda de premsa alguns d’aquests acords assolits pel seu partit. Entre aquests acords hi ha el fet de donar continuïtat al programa de gratuïtat dels llibres de text, recuperar la doble direcció del carrer de Santa Clara o fer una audiència pública sobre les molèsties que provoca el TGV. A més, destaca l’augment de recursos destinats a polítiques socials, la constitució d’una xarxa wi-fi per evitar la fractura digital, l’execució de la segona fase de l’aparcament de l’Espirall i la posada en marxa de l’Oficina de Treball Municipal així com l’elaboració d’estudis de necessitats per a polítiques d’ocupació.<br />Es tracta d’acords ja anunciats anteriorment per ERC però que són els punts que serveixen de base per a donar el vot afirmatiu en el ple previst pel proper dimarts.

El regidor republicà opina que l’aprovació dels pressupost municipal és un pas fonamental per a començar a pensar en la possibilitat o no de que Esquerra entri a formar part del govern encapçalat per CiU.

Des d’ERC destaquen que el pressupost acordat té un marcat perfil social i afirmen que la seva sempre ha estat una oposició constructiva i pactista que busca el millor per la gent de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: