Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pressupostos al ple de l’Ajuntament de Vilafranca

Demà dimarts tindrà lloc la sessió ordinària del ple de l’ajuntament on es preveu aprovar els pressupostos municipals.<br />

<br />Demà a les 8 del vespre començarà el ple de l’Ajutament a la sala de sessions de la Casa de la Vila. Un dels temes més importants que ja fa mesos que espera la seva aprovació és el pressupost municipal d’aquest 2009, i que consta al primer lloc de l’ordre del dia. <br />Recordem que el pressupost d’aquest any ha estat un tema que ha portat cua. L’anterior equip de govern del PSC va mantenir reunions amb els grups municipals durant quatre mesos, però no se’n va ensortir, motiu pel qual la tensió política va acabar desembocant en la moció de censura , que al mes d’abril va conduir a un canvi de govern. El nou govern de CiU ha va topar també el mes passat amb el pressupost que portava a aprovació el ple de juny, però que a darrera hora va haver de retirar per manca del consens suficient. Ara, amb l’anunciat suport d’ERC, tot apunta que ha de prosperar. A banda dels pressupostos en el ple ordinari de demà també hi ha altres temes destacats a discutir, com per exemple, l’aprovació definitiva del pla parcial de la Pelegrina, al barri de l’Espirall. A més a més, com ja hem comentat en els darrers dies, l’equip de govern vol aprovar una ordenança per agilitar i simplificar les llicències municipals, fet que també es decidirà en aquest ple. <br />Entre d’altres temes, també es porta a aprovació una plaça de personal eventual o de confiança de l’ajuntament com a assessor de recursos humans i negociació col·lectiva i una moció proposada per la pròpia alcaldia a instàncies de la “Plataforma per una Vegueria Pròpia” i on es parlarà sobre l’àmbit de planificació territorial Penedès arran del nou Pla territorial metropolità. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: