Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls al Casal de la Gent Gran els diumenges a la tarda podran continuar fins al mes d’octubre

El regidor de la Gent Gran, Fernando García, ha explicat avui que s’ha arribat a un acord amb el Casal de la Gent Gran perquè els balls que tenen lloc els diumenges a la tarda en aquest casal es mantinguin durant l’estiu i part de la tardor.

En un principi, diumenge passat havien d’haver finalitzat aquests balls, i no s’havien de reprendre fins a principis de novembre. El regidor ha explicat que algunes persones que habitualment participen en aquests balls li havien demanat que la regidoria de la Gent Gran fes alguna cosa per poder-los mantenir durant l’estiu. Un dels objectius de la regidoria de la Gent Gran és lluitar contra la solitud de les persones grans i fomentar activitats de socialització. Per això, Fernando García ha dit que després de parlar-ho amb la Junta del Casal, s’ha arribat a un acord perquè aquests balls es puguin continuar celebrant al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.
Fernando García i el president del Casal de la Gent Gran, Armand Beneyto, s’han alegrat d’aquesta coincidència d’interessos que beneficia aquelles persones grans que no tenen altra possibilitat d’oci els diumenges a la tarda. Beneyto ha explicat que aquests balls, en què hi participen unes 70 persones, tenen lloc els diumenges a partir de 2/4 de 6 la tarda i s’allarguen fins a les 8 del vespre.

Les dates de celebració d’aquests balls seran el 19 i 26 de juliol, el 2,9, 16 i 23 d’agost, els dies 6, 13, 20 i 27 al setembre i el 4, 11, 18 i 25 d’octubre. <br />D’altra banda, el regidor ha anunciat que properament la regidoria de la Gent Gran ocuparà a les dependències del c/ Vidal, que fins ara era la seu de Serveis Urbans i Mobilitat, que aquesta setmana es traslladen al carrer Avinyonet, al polígon industrial de Llevant.

El regidor ha dit que les noves dependències, que estan situades en un lloc accessible, cèntric i a peu de carrer, acolliran un total de 9 treballadors i treballadores socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: