Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de bibliopiscina estarà obert fins al 12 d’agost a la piscina de Vilafranca

La Bibliopiscina ha tornat un estiu més per a oferir a la gent que s’acosta a la piscina municipal de Vilafranca un servei de lectura. <br />

Des de fa cinc anys la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca organitza el aquest servei durant part del juliol i part de l’agost. Es tracta d’un servei de consulta i lectura de la premsa diària i comarcal, de revistes, llibres i contes, destinat a tots els usuaris i usuàries de les piscines municipals. <br />Enguany se’n podrà gaudir fins al 12 d’agost, de dilluns a divendres des de les 11 del matí fins a 2/4 de 7 de la tarda. <br />Aquest servei s’ubica al recinte exterior de les Piscines del Complex Aquàtic i està organitzat pel Servei de Cultura en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca.<br /><br />El Jaume Rafecas està al càrrec del servei i comenta que el perfil dels usuaris és força variat.<br /><br />La Laia és una usuària força habitual del servei. No només agafa contes per a ella, sinó que també li porta revistes a la seva mare.<br /><br />Les consultes del material ofertat són exclusives per al recinte de la piscina, és a dir, no es fa préstec de documents a domicili. Un dels objectius d’aquest servei és apropar la lectura a públics nous i donar a conèixer la biblioteca pública i els avantatges de fer-se’n soci. I també oferir un servei cultural afegit al temps que dediquen els ciutadans a l’oci i l’esport. <br />L’any 2008 van utilitzar aquest servei prop de 200 persones que van consultar majoritàriament revistes, diaris i contes per als més menuts. Seguint amb la tònica dels estius anteriors, el servei de Bibliopiscina és valorat molt positivament pels usuaris de la piscina.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: