Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira celebra una festa del barri molt participativa

La festa del Molí d’en Rovira començava dilluns amb el torneig de bàsquet 3×3 a la Plaça de Vilanova però va continuar el dijous amb la tronada aèria i el tradicional sopar de barri.

La pluja va estar amenaçant durant tot el dia però, finalment, va oferir una treva i va permetre fer petar la tronada aèria al carrer Sarriera. La tronada donava pas al pregó d’Esther Ponsa i després se celebrava un sopar multitudinari a l’interior d’una nau per evitar els efectes del mal temps. S’hi van reunir més de 220 persones, un bon nombre tenint en compte el dia que havia fet. <br /><br />Al sopar també hi era la pregonera Esther Ponsa, ex veïna del barri, que va basar el seu pregó en diversos eixos. Ponsa reconeixia que li havia fet molta il·lusió fer el pregó tot i que també apuntava que es tracta d’una gran responsabilitat.

<br />La festa del Molí d’en Rovira continuava divendres amb la Nit Jove i l’actuació dels grups Crit i Desert Eagle.50.<br />El dissabte va ser el dia fort de la festa amb diverses activitats com la vuitena trobada d’intercanvi de plaques de cava, un festival infantil amb una xocolatada popular i la vint-i-dosena Milla Urbana.<br /><br />En el cas de la tarda dedicada a la canalla, la participació va ser molt alta i els nens i nenes del barri i de la resta de Vilafranca van poder fer diverses activitats i tallers. Tot estava preparat per l’Agrupament Escolta de Vilafranca, que va oferir algunes de les proves que fan amb els integrants del cau.<br /><br />La festa del Molí d’en Rovira acabava amb un ball multitudinari amb el grup Beverly al carrer Magarola.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: