Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El codi civil del Marroc

La comparació entre el codi civil del Marroc i el d’aquí centra una conferència dirigida sobretot a les dones marroquines.<br />

<br />El Pla per la Convivència i el Civisme, el Pla per la Igualtat i l’associació La Llum del Nord van organitzar ahir una xerrada que titulada El codi civil del Marroc i el nostre codi civil. <br />Amb aquesta conferència, la intenció era apropar al conjunt de la ciutadania la màxima informació sobre els drets i deures que tenim al nostre país, tot cercant similituds i diferències amb el codi civil marroquí. Molt sovint, les diferències entre codis civils poden portar a desconeixements o confusions sobre les normes del tramat social i sobre quin és el paper, possibilitats i obligacions que han d’assumir les persones dins el teixit social. El coneixement de les diverses maneres de veure i entendre la relació social ens pot permetre entendre millor la manera d’actuar en conseqüència a aquests punts de vista. <br />Asma Harti és agent d’acollida i treballa a l’Oficina Municipal d’Acollida de l’Ajuntament de Vilafranca. Harti destaca que els principals dubtes que es plantegen tenen a veure amb els conflictes familiars, per exemple, amb el trencament de la parella.<br /><br />Amb aquesta activitat conjunta, el Pla per la Convivència i el Civisme, el Pla per la Igualtat i l’associació La Llum del Nord consoliden un treball comú que cerca apropar al conjunt de la ciutadania la màxima informació possible, des de la perspectiva de gènere i de diversitat, com un pas més per a l’adaptació de les diversitats en el municipi. La xerrada va tenir lloc al nou local de La Llum del Nord, al carrer General Cortijo.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: