Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Vinfonies arriba als més petits

<br />El cicle Vinfonies s’ha afegit a la celebració del Vijazz i ha arribat també els més petits.<br />

<br />Durant el cap de setmana, les sessions de Vinfonies han continuat per maridar el vi amb l’art sonor en el marc del Caixa Penedès Vijazz. La iniciativa proposava traslladar la relació entre el vi i la música al terreny de l’art sonor, presentant una mostra d’instal·lacions i activitats sonores inspirades en el món del vi, realitzades per diferents creadors.<br />Però Vinfonies també ha arribat al públic infantil en una sessió titulada Sons reciclats que tenia lloc dijous passat a la tarda al Claustre de Sant Francesc. El monitor de Zig Zag Expressió Plàstica Marc Sadurní era l’encarregat de fer un taller per a crear un instrument de percussió amb un tros de fusta i plaques de cava.<br /><br />Vinfonies 2009 ha constat de diferents instal·lacions sonores que s’han combinat amb la degustació de vins de la comarca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: