Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció per delictes contra la seguretat vial

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest dilluns el conductor d’un turisme per la presumpta comissió de tres delictes contra la seguretat vial.<br />

<br />Els fets van succeir a primera hora de la nit quan una patrulla de la Policia Local va detectar un conductor que havia efectuat una infracció de trànsit al barri de l’Espirall. Davant d’aquest fet els agents van aproximar-se per tal d’identificar-lo i, en advertir la presència policial, el conductor va iniciar una ràpida fugida amb el vehicle.<br />Els agents van iniciar una persecució i van constatar que el conductor circulava de forma temerària, amb elevats excessos de velocitat. Finalment, la persecució va trobar la seva fi al municipi de Pacs del Penedès lloc on la patrulla va poder interceptar el vehicle. Un cop aturat, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Posteriorment van efectuar-li les corresponents proves d’alcoholèmia i va donar resultat positiu.<br />Davant dels fets, els agents van practicar la detenció del conductor per la presumpta comissió dels delictes de conducció temerària, excés de velocitat i conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques. L’individu va ser traslladat a les dependències de la Policia Local per instruir l’atestat corresponent. La persona detinguda té 40 anys, resideix a Pacs del Penedès i respon a les inicials A.G.J.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: